(untitled) («MODERN PHILOLOGICAL PARADIGMS: INTERACTION OF TRADITIONS AND INNOVATIONS», 2025)
Mazkur maqolada XVI-XVIII asrlardagi tilshunos olimlarning fransuz tili orfografiyasiga oid ilmiy-nazariy qarashlari o’rganildi va ularga munosabat bildirildi. Shu bilan birga bu asrlarda orfografiyaga oid olimlar tomonidan qilingan juda ko’plab o’zgarishlar aniqlandi va jadvalga solinishi natijasida ular o’rtasidagi differensial hamda o’xshash jihatlari aniqlandi.