(untitled) («MODERN PHILOLOGICAL PARADIGMS: INTERACTION OF TRADITIONS AND INNOVATIONS», 2025)
Мазкур мақола ўзбек ва француз тилларида субколлоквиал фразеологик бирликларнинг лисоний хусусиятлари бўйича тадқиқотчиларининг ишлари таҳлилини ўрганишга бағишланган. Шу билан бирга, СФБлар бир томондан ҳиссий- экспрессив мазмуннинг бойлиги билан иккинчи томондан эса улардаги ифоданинг қуйилиги билан ажралиб туриши ҳамда СФБнинг экспрессив ва стилистик хусусиятлари ўрганилган.