BOSHLANG’ICH SINFDA FRANSUZ TILI FONETIKASINI O’RGANISH («MODERN PHILOLOGICAL PARADIGMS: INTERACTION OF TRADITIONS AND INNOVATIONS», 2025)
maqolada fonetikani o‘qitish orqali o‘quvchilarda adabiy talaffuzni shakllantirish, imloviy savodxonlikni, so‘z boyligini oshirib borish, mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishning mazmun, usul, vositalarini ishlab chiqishni takomillashtirish to’g’risida fikrlar bayon etilgan.
Keywords: globallashuv, fonetika, talaffuz, urg’u, imloviy savodxonlik.