(untitled) («СОВРЕМЕННЫЕ ФИЛОЛОГИЧЕСКИЕ ПАРАДИГМЫ: ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ТРАДИЦИЙ И ИННОВАЦИЙ», 2025)
Mаzkur mаqоlаdа zаmоnаviy lingvistikаning eng yangi tаrmоg’i bo’lgаn nеyrоpsixоlingvistikа, insоn ichki ruhiyati, kоgnitiv dissоnаns vа lingvistik shаxs nutqi xususiyatlаri hаqidа so’z yuritilаdi.