BOSHLANG’ICH SINFDA FRANSUZ TILI FONETIKASINI O’RGANISH («СОВРЕМЕННЫЕ ФИЛОЛОГИЧЕСКИЕ ПАРАДИГМЫ: ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ТРАДИЦИЙ И ИННОВАЦИЙ», 2025)
maqolada fonetikani o‘qitish orqali o‘quvchilarda adabiy talaffuzni shakllantirish, imloviy savodxonlikni, so‘z boyligini oshirib borish, mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishning mazmun, usul, vositalarini ishlab chiqishni takomillashtirish to’g’risida fikrlar bayon etilgan.
Keywords: globallashuv, fonetika, talaffuz, urg’u, imloviy savodxonlik.